Alles is energie

Alles is energie

Al heel lang ben ik bezig met dingen die er zijn, maar die we niet zien. Dan bedoel ik energieën. Je zult vast wel weten, alles is energie. Kom jij een kamer binnen waar net ruzie is geweest, dan zul je dat (onbewust) voelen. De sfeer is anders, minder prettig. En waarom vind je de ene persoon meteen leuk en bij de ander kun je het niet uitleggen, maar iets in hem of haar bevalt je niet?

 

Toeval bestaat niet, het gaat zoals het hoort te gaan

Onbewust acteren we constant op die energieën en komen er dingen  op je pad waarvan je denkt ‘dat is nou toevallig’. Nou, laat ik je zeggen: toeval bestaat niet, het hoort gewoon zo te zijn. Alles gebeurt met een reden. Ja, ook als je ziek wordt. Je hebt iets te leren, gas terug te nemen, inzicht te krijgen, wat het dan ook mag zijn. Nou heb ik over ziek worden een overtuiging, door alles wat ik in mijn leven heb gezien, maar dat is iets voor een andere keer.

 

Wat ik heb geleerd met een coach gun ik iedereen

Ik ben me erg bewust van dit alles. In mijn tijd bij Cardo Premium Sports Club liep ik als manager een beetje vast. Ik voelde dat er meer in me zat dan eruit kwam en ik was alleen maar aan het rennen. Toen ben ik met een geweldige coach voor zelfontwikkeling aan de slag gegaan en zij heeft me in een jaar tijd zoveel laten ervaren. Ik ben vele malen bewuster, rustiger, ik voel meer wat anderen nodig hebben, ik zie wat er gebeurt bij de ander, ik zie wat er gebeurt bij mezelf, ik weet dat het leven wat ik nu leid een creatie is van mijn eigen gedachtes en overtuigingen. Dit gun ik echt iedereen, want dit is het mooiste wat er is, zelfbewustzijn.

 

En daarna kwam ayahuasca voorbij 

Na ademsessies, reiki, meditatie, neuroadio, hypnose, bezoekjes aan healers etc zou ahayuasca er een keer van komen. En dat is onlangs werkelijkheid geworden. Het was een zeer bijzondere ervaring die veel gedaan heeft. Ahayuasca is een plant medicijn wat de indianen in het amazone gebied al honderden jaren gebruiken om te helen. Het is een spirituele ervaring waar veel misvattingen over zijn. Het is iets heel moois, je leert jezelf beter kennen, meer rust, contact met je ziel.

 

Zoals ik gewend ben direct in de actie stand, gas erop

Een aantal dagen na de ceremonie kwam er ´s nachts een duidelijk boodschap door wat ik niet kon negeren, ik was klaarwakker daarna. Wilde de dag erna direct in de doe stand, want het had met mijn business te maken, maar dat lukt niet zo goed. Na een gesprek met mijn coach gestopt met doen. Wel zorgen dat ik bezig blijf, maar minder hard vooruit en vertrouwen dat het universum mij datgene laat zien wat ik nodig hebt. Net als de ayahuasca reis. Ze heeft me laten zien wat ik nodig had, een open hart.

 

En nu?

Meer mijn hart volgen, die kan ik nu beter voelen. Genieten van alles wat op mijn pad komt en vertrouwen hebben dat hetgeen komt wat ik nodig heb, soms niet leuk, soms wel. Oog op mijn doel in de toekomst, daar is de focus. En intussen mijn dagelijkse werk doen, bezig blijven, mijn business laten groeien.

 

Tijd voor jou om stappen te zetten omdat je voelt dat er iets mag gebeuren?

Voel jij dat je ook een stap mag zetten omdat je vast zit in het halen van je lichamelijke doelen (afvallen, strakker, fitter)? Of vind je het lastig je voeding op orde te houden en mopper je vaak op jezelf en vraag je jezelf af ‘hoe dan’? Laat het me hier weten. Wie weet kan ik je erbij helpen.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen