Afscheid lesgeven en waarom is Cardo Premium uniek?

Wat een emotionele week,  afscheid van het lesgeven. Na 25 jaar op het podium gestaan te hebben doe ik mijn headset af. Niet omdat ik niet meer wil, want het blijft geweldig om te doen, voor de klas is mijn plek, altijd al geweest.

Nu focus op iets anders, iets wat ik al lang wil. Als puber wilde ik al een eigen zaak, dacht toen aan kleding, later aan makeup en nu dan manager van een high end Boutique Personal Training Club. En dan moet je afscheid nemen van andere dingen. Waar deuren dicht gaan, gaan andere deuren open. En soms kost dat moeite, zoals deze week.

 

Daarnaast alle hectiek van het opstarten, het druk maken om mijn financiën, het regelen van administratieve zaken en ik wil toch nog even trainen tussendoor. Ja, dat laatste doe ik ook nu in deze drukke tijd. Het geeft me even rust in mijn hoofd, doen wat ik gewend ben te doen, mijn lijf voelen. Ik merk echter wel dat mijn herstel nu minder goed is door de stress, dus de trainingsbelasting haal ik hier en daar naar beneden. Geen pr’tjes even voor me nu, trainen op onderhoud en om de pijntjes heen.

 

Maar wat ga ik nu precies doen? wat voor club ga ik runnen?

Cardo Premium Sports Club, ik ben de 3e vestiging van een club waar je in alle rust kunt trainen in een prettige luxe omgeving. Ik noemde al de Boutique PT Club. Dit soort clubs zitten al in de randstad.  Wij bieden Personal Training, vrij trainen, meedoen aan small group en het unieke krachtsysteem EGym. Dit alles met maximaal 10 personen tegelijk. Je hebt dus alle ruimte en alle aandacht van onze trainers.

 

Je kunt kiezen uit diverse abonnementen, vanaf 69,- tot zo duur je wilt. Dit is afhankelijk van je keuze. De laagste prijs is per maand voor een basis abonnement van 18 maanden. Je kunt daarbij onbeperkt vrij trainen, small group volgen en de EGym gebruiken. Daarnaast heb je 1 Personal Training sessie per maand. Wil je meer, vul het aan met PT sessies, de meest resultaatgerichte manier van werken.

En daarin zijn wij dus uniek, de kleine setting en de aandacht die je krijgt. Je kunt verder lekker douchen in je privé douche, net als thuis. Drink een kopje koffie of thee, of neem een eiwitshake of een smoothie.

 

Wil je meer weten, bel voor een afspraak of als je toch onder de zonnebank gaat bij v Beurden, loop eens even binnen.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel mij!

Laat je vrienden en kennissen ook meegenieten van dit artikel