afvallen challenge januari

Challenge Fit naar het Voorjaar

In 4 weken minder buikvet, meer energie, hogere verbranding ook na je 45ste


Ik wil meedoen

Een nieuw jaar, een nieuw begin!

December is achter de rug en januari ik vaak dé maand om een frisse start te maken. Ik hou niet van goede voornemens, want als je ergens voor gaat kan dat het hele jaar. Toch is het wel lekker ergens te beginnen, wat een korte tijd duurt, waarmee je jezelf even aanzet, de zogeheten knop om. En daarom start maandag 9 januari de challenge Fit naar het Voorjaar.


Is het voor jou herkenbaar dat je zo kan balen van jezelf?

 1. Je kleding gaat steeds wat strakker zitten, je hebt wat minder energie. 
 2. Iedere ochtend (vooral de maandag) neem je jezelf voor vandaag eens op te gaan letten, of wat vaker te gaan sporten.
 3. Je begint de dag goed, maar gaandeweg zakt door de drukte je discipline weg en ’s avonds vind je wel dat je iets lekkers hebt verdient.
 4. En moeite met afvallen zal wel aan de leeftijd liggen, toch?
 5. Je bent constant met eten bezig en vooral wat je niet mag eten van jezelf
 6. Je voelt je geregeld gefrustreerd, onzeker en boos op jezelf.

Dit is niet nodig en gewicht verliezen kan ook na je 40ste. De oplossing ligt binnen handbereik en is niet zo moeilijk als dat je denkt. Want hoe fijn zou het zijn als je:

 • Wat gewicht verliest
 • Energiek door de dag komt zonder dips
 • Beter slaapt
 • Buik platter wordt, minder opgezet
 • Je zelfverzekerd en gezond voelt.

Mijn advies is niet alleen aan de slag te gaan. Zonder plan en kennis gaat dit vaak niet zo lang goed. 

Pak in januari je gezondheid aan

Doe het samen!

Samen met mij en andere vrouwen en mannen die hun lijf een stofwisselingsboost willen geven.

Ik weet na jarenlange ervaring en het doen van 5 fitnesswedstrijden wat er voor nodig is om je lichaam een energieboost te geven zodat het een vet verbrandingsmachine wordt.


Leg nu de basis die nodig is om altijd op gewicht te kunnen blijven.

Verlies gewicht en verminder klachten die 'horen' bij het ouder worden zoals vermoeidheid, minder libido, opvliegers, lusteloosheid, stramme gewrichten, moeite met afvallen, depressieve gevoelens.

Wil je gezond oud worden en nog heel lang kunnen doen wat je nu doet zonder klachten of ziek worden, schrijf je dan nu in voor de challenge.

1 maand, kun je dat opbrengen voor het volgende resultaat?:

Energiek, gezond en zelfverzekerd in 1 maand

Een opgewekt humeur in 1 maand
Soepele gewrichten en minder vermoeid in 1 maand
Energiek en zonder dips de dag  door komen in 1 maand 
Snappen wat er nodig is voor een gezonde stofwisseling in 1 maand 

Wat mag je verwachten van deze challenge

 • 30 dagen lang coaching van mij 
 • Een weekmenu waarbij je zelf je productkeuzes maakt. Ik geef de voedingsgroep
     aan zoals vis, kip, vlees, aardappelen etc
 • Iedere dag motivatie in een telegram groep of via whatsapp
 • 3 masterclasses waaronder volume eten, bewegen, hormonen, mindset
 • 1 live Q&A waar je al je vragen kunt stellen in de 3e week
 • Je gaat gebruik maken van een supplementenpakket zoals hieronder vermeld
 • 2 maanden extra (met voordeel) met een autoship om je cellen de kans te geven te
     herstellen
 • Alles wat je verder wilt kopen in de shop tegen inkoopprijs
 • 15 euro cashback en 25 euro shoptegoed op je eerste aankoop
Ik wil meedoen, wat kost het?
afvallen-zonder-dieet

Wie is Marion Christianen

Jarenlang begeleid ik mensen naar een fitter, strakker lichaam met meer zelfvertrouwen. Wat ik zag is dat de beste resultaten gehaald worden als de mindset in orde is en iemand klaar is om andere gewoontes aan te leren. Daarnaast speelt de stofwisseling een grote rol en door ook daarmee aan de slag te gaan, de gezondheid van binnenuit, krijgt iemand meer energie, gaat lekkerder in zijn vel zitten waardoor betere keuzes gemaakt worden.


Mijn overtuiging is dat ik op mijn 85ste nog steeds datgene kan doen wat ik nu ook doe.

Zonder medicatie en gedoe ouder worden en ik weet dat het mogelijk is. Mits ik maar bepaalde keuzes maak. Voor mij zijn dat logische keuzes, die kosten geen moeite.


Ik kan alles kwijtraken in het leven, en ben ook het nodige verloren

Waaronder een bedrijf en vaak gevallen, steeds weer opgestaan en doorgegaan. Mede door mijn ijzersterke discipline, wilskracht en inzien dat niets voor niets gebeurd. Alles heeft een reden voor een hoger doel. Het enige waar ik op kan bouwen, waar ik invloed op heb is mijn lichaam, mijn gezondheid. Als ik het nog lange tijd, gezond (!), vol wil houden in dit leven en leuke dingen doen zal ik keuzes moeten maken. En die maak ik graag, want het leven is te mooi om ziek te zijn en dat zie ik al teveel om me heen.


Ik heb na mijn 45ste 5 fitnesswedstrijden gedaan waarbij ik steeds weer vet mocht verliezen, minder eten dan ik wilde en daar heb ik geleerd veel te eten en toch af te vallen.

Door de stofwisseling gezond te houden, de juiste keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn keuzes.


Mijn missie is om mensen boven 45 in te laten zien dat leeftijd geen excuus is voor een energiek leven en dat je alleen kunt genieten van het leven als je lichaam gezond is.

Waarom deze challenge? Om mannen en vrouwen boven 45 tools te geven hun lichaam gezond te houden, gewicht te verliezen, veel energie te hebben. En dat start bij de stofwisseling, de celgezondheid en kennis.  

Start Challenge

maandag

9januari 

De LR Health & Beauty producten

Mijn keuze om te werken met de producten van LR Health & Beauty is ontstaan omdat ik zelf heb ervaren tijdens wedstrijd voorbereiding en bij cliënten wat de juiste suppletie voor de gezondheid en de resultaten kan doen. De Aloe Vera drink gels zijn zo vol van goede stoffen, ze zorgen voor een betere stofwisseling en de darmen gaat beter hun werk doen. Beiden zijn de basis van een goede gezondheid want gezonde stoffen moeten worden opgenomen, afvalstoffen worden afgevoerd. Dit gaat vaak mis, waardoor er problemen ontstaan, zeker als we ouder worden. Gewicht verliezen kan daardoor ook moeizaam gaan, er ontstaan klachten als hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, reuma etc. Klachten die we liever willen voorkomen. Daarom is het belangrijk ge gezondheid en het gewicht van binnen aan te pakken.


Deze product keuze ondersteunt een goede gezondheid wat ervoor zorgt dat we heel lang heel gezond, zonder medicatie ouder worden. En dat dan met een gezond gewicht, veel energie en er gewoon goed uitzien!


Doe je met me mee? Schrijf je hieronder in en ik neem contact met je op voor het bestellen van de producten. Wil je eerst meer informatie over de producten of hoe de stofwisseling werkt, kijk dan het webinar terug. Stuur me daarvoor een mailtje, dan stuur ik je de link. 

Klinkt goed, wat kost het?


187,95
€181,45 (pakket)  + € 47,-(coaching) 

Prijs challenge en opbouw producten

Het pakket bestaat uit:
Aloe Vera drinking gels

Mineralen

Omega3

Pro Biotica

Basispakket

___________________

Normaal      eur    227,95   nu  221,4515 euro cashback en 25 euro shoptegoed
Je gezondheidsinvestering  normaal     eur 187,95    nu  181,45

Daarna 2 maanden autoship tegen inkoopprijs en met extra 15% korting voor de Aloe Vera drinkgel. Je zit verder nergens aan vast, de autoship mag je door laten lopen of je beëindigt op ieder moment dat je wil na die 2 maanden.


Klik je op onderstaande knop, dan betaal je voor de coaching. Ik neem dan contact met je op voor het bestellen van je producten. Advies op maat mogelijk. 


Enter your stars

Is het alleen voor mannen?

Nee, absoluut niet. Ook vrouwen kunnen meedoen, ik heb ook veel ervaring met het begeleiden van vrouwen naar een fitter lichaam.

Waarom moet ik supplementen gaan gebruiken?

Omdat supplementen de voedingstekorten aanvullen die veel mensen hebben, vooral mineralen. Daardoor verzuurd het lichaam en kunnen er klachten ontstaan. De supplementen zorgen voor een beter en sneller resultaat omdat de stofwisseling hiermee verbetert

Kost het veel tijd?

Het kost tijd om je voeding voor te bereiden, net zoals je normaal gesproken je voeding klaar maakt en boodschappen doet. De video's bekijk je wanneer jij tijd hebt.

Kan ik het op mijn eigen tempo volgen?

Ja, dat kan. Je houdt toegang tot de video's, echter adviseer ik alles te volgen in januari zodat je alles uit die 30 dagen haalt.

Is 30 dagen voldoende?

Om je stofwisseling goed te verbeteren dien je minimaal 3 maanden wat gewoontes die je aangereikt krijgt in de challenge door te trekken. Dit kun je eenvoudig zelf. Daarom heb je ook de aanbieding na de 30 dagen de Aloe Vera drink gel voordeliger aan te kunnen schaffen

Moet ik heel andere dingen eten dan ik gewend ben?

Je ontvangt een menu waarin je je eigen keuzes maakt qua producten. Ik geef de productgroepen aan en waar nodig de hoeveelheden..

Wat gaat het kosten?

De prijs wordt 47 euro voor mijn begeleiding. Daarnaast koop je een aantal supplementen die nodig zijn om je stofwisseling te verbeteren. De prijs voor het pakket is normaal 187,95, nu 181,45. Je krijgt meteen toegang tot een webshop waar je alles tegen inkoop prijs inkoopt.