Je kunt me vinden bij Cardo Premium Sport Club Goirle

Klantverhalen

Het verhaal van Karen

Het verhaal van Karen, geweldig resultaat gehaald, nodige centimeters kwijtgeraakt, krachttraining geleerd en opgepakt, voeding veranderd. Ze heeft 2 kleine kindjes, werk en een man met een eigen zaak, dus een druk leven. En ze kan het, sporten, eten voorbereiden, resultaat halen.

Hoe ze het heeft gedaan?

LEES HAAR VERHAAL

Een kleine 6 maanden nadat ik bevallen was van mijn tweede kindje, ben ik begonnen met sporten onder begeleiding van Marion. In het begin was mijn doel vooral wat afvallen en weer een strakker lichaam krijgen. Wat het meeste veranderd is, is mijn eetpatroon. Ik eet eigenlijk meer dan voorheen, alleen heel anders. Ik kreeg veel tips en antwoorden via de app. Nu is het steeds een leuke uitdaging om alle calorieën te halen en nieuwe( makkelijke) recepten uit te proberen. Je leert vrij snel wat goed voor je is, en wat je wel echt nodig hebt is discipline, je doel voor ogen houden en ervoor gaan.

Ik vind ook oprecht dat ik veel lekkerder eet, met meer variatie. Mijn kindjes laat ik zoveel mogelijk mee eten, zeker het avondeten. Salades etc maak ik, als ik de dag daarop moet werken vast in de avond klaar, dat is een kleine moeite en je hoeft ‘s ochtends alleen in te pakken en je kan gaan.

 

Het sporten vond ik ook wennen, ik deed voorheen veel groepslessen en wist met fitness nooit goed waar ik moest beginnen, maar ik vind het nu echt super om mijn eigen schema te volgen ( wat Marion ook super maakt en aanpast op je wensen) en ik merk echt veel meer vooruitgang en aan mijn lichaam dan bij andere sporten.

 

De avond dat ik met Marion train heb ik geregeld dat mijn ouders vast oppassen, aangezien mijn vriend een eigen bedrijf heeft en heel druk is, hoef ik me daar dan nooit zorgen om te maken. Hij kan langer door als het nodig is, of die avond zelf ook lekker sporten. Ik ga dan 2 ochtenden zelf,  de kindjes gaan naar de kidsclub.

In het weekend gaan we na het sporten vaak even zwemmen met de kindjes en 1 ochtend ga ik omdat ze dan op het kinderdagverblijf zijn. Ik ben zelf echt heel blij met het resultaat dat ik nu gehaald heb, maar blijf natuurlijk wel nieuwe doelen maken. ( zwaarder trainen, minder vetpercentage) Marion was natuurlijk heel belangrijk hierin. Ze is pittig en zoekt wel de grenzen op, maar vaak merk je dan dat je ook verder kunt dan je dacht. Wat ik ook fijn vind is dat ze echt haar best doet, dingen mee uitzoekt, meedenkt en ze is ook echt tof.

Het verhaal van Mireille

Mireille kwam bij me omdat ze het sporten een beetje was verloren, was al veel afgevallen maar bleef nu steken en wist niet wat te doen. Ik heb haar wegwijs gemaakt in het krachthonk, want dat geeft uiteindelijk toch het  meest duurzame resultaat. We hebben samen de voeding opgepakt, met advies van mij en kennis die ze al had is ze heel fanatiek aan de slag gegaan en inmiddels zijn we een half jaar en 15 kg lichter verder.

LEES HAAR VERHAAL

Tja, wat Marion schrijft is waar. Ik was het sporten verloren. Waar ik vroeger een redelijk fanatiek sporter was, werd ik nu al moe bij het idee.  Ik wist ook niet waar te beginnen. Ik was veel te zwaar, dat was best een drempel om de sportschool binnen te gaan. Maar ik had er wel last van. Wilde liever niet op de foto, had steeds overal pijntjes en kwaaltjes. Kortom, ik zat niet lekker in mijn vel. En dat terwijl ik zelf vier actieve zoons heb en elke dag een klas met kinderen bij moet benen…! Toen de huisarts ook nog aangaf dat ik, na een periode van flink wat longklachten de longleeftijd had van iemand van 65 was voor mij de maat vol. Er moest iets gebeuren en wel meteen.

Dus… de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak met Marion gemaakt.

Vanaf de eerste training die we samen deden was ik verkocht. De bevlogenheid en het enthousiasme waarmee ze me wegwijs maakte in het krachthonk was erg aanstekelijk. Iets later kwamen er op Crossfit geïnspireerde trainingen bij. Ik vind het in een woord geweldig. Ik voelde mijn lichaam met de week sterker worden. Klachten verdwenen als sneeuw voor de zon en langzaam maar zeker verdwenen er ook de nodige kilo’s. Natuurlijk heb ik het weleens moeilijk gehad met het aanpassen van mijn voeding. Want ja… ik houd van koken en lekker eten. Maar ik houd ook van uitdagingen. Ik  heb nu geleerd om er anders naar te kijken en  dat je gezond eten (lees saai eten)  met gebruik van  kruiden ook heel lekker kunt maken. Het is nu na ruim een half jaar echt iets van mezelf geworden en ik taal niet meer naar snoep of andere snacks. Het vele sporten is ook  een onderdeel van mijn leven geworden. Ging ik vroeger na het eten slechts nog een rondje met de hond en daarna  op de bank hangen, nu ga ik naar de sportschool om de dag van me af te trainen. Het maakt mijn hoofd leeg.  Al dat sporten zorgt er voor dat ik mijn werk beter kan doen, want ik kan beter afstand nemen. En ik heb veel meer energie. Dat werkt dan weer aanstekelijk op de mensen om mij heen. Die zeggen; “wauw, wat is er met jou gebeurd?” Willen weten wat ik doe en raken geïnspireerd om ook weer te gaan sporten en gezonder te eten.  Al die positieve reacties stimuleren mij dan weer om door te gaan met waar ik mee bezig ben.

Kortom; Marion, ik ben blij dat ik toen de stap heb gezet om een afspraak met je te maken. Het heeft mijn leven echt naar een hoger level getild. En heel goed dat je me die smoesjes om iets niet te hoeven doen hebt afgeleerd. Want welk excuus is er eigenlijk om niet goed voor jezelf te zorgen?

Het verhaal van Margot

Van cardio naar kracht….met Personal Trainer Marion Christianen

Eindelijk durfde ik het hardop te zeggen: “ik vind hardlopen niet leuk!” 15 jaar lang dacht ik dat dit de manier was om op conditie en gewicht te blijven. Iedere keer kostte het weer moeite om me op te laden om te gaan. Na een laatste poging bij de hardloopclub besloot ik om het over een andere boeg te gooien.

LEES HAAR VERHAAL

Ik ben sinds onze verhuizing naar Brabant al lid van Club Pellikaan en daar ging ik vooral naar toe om te zwemmen en voor de spinningles. Ik zag al die fitte mannen (en hier en daar een verdwaalde vrouw), in het krachthonk, maar ik was ervan overtuigd dat dit niets voor mij zou zijn. Ik ben mijn hele leven al veel met sport bezig en lees hier veel over. Steeds meer las ik over krachttraining en hoe goed dat ook is voor vrouwen en met name als de jaren een beetje gaan tellen.

Na het besluit om de hardloopschoenen in de wilgen te hangen heb ik Marion Christianen benaderd. Ik heb uitgelegd dat ik fitter en sterker wil worden. Ik weet ook dat het behouden van een gezond gewicht steeds lastiger wordt, naarmate de magische grens van 50 jaar in zicht komt. Dit duurt nog ruim een jaar, maar na ruim 5 maanden trainen met Marion én in mijn eentje, kan ik zeggen dat ik met mijn 48 jaar fitter en sterker ben dan ooit. Marion heeft mij wegwijs gemaakt in het krachthonk, waar ik gelukkig zie dat ik niet die enige verdwaalde vrouw meer ben. Steeds meer vrouwen durven zich tussen de gespierde mannen te begeven. Het voordeel van een personal trainer is dat je goed wordt aangeleerd hoe je alle oefeningen uit moet voeren. Door dit regelmatig te herhalen, kun je al snel zelf uit de voeten met alle materialen. Het aanleren van de juiste techniek is het meest belangrijk, de kracht komt daarna. Tijdens de trainingen heb ik veel met Marion over voeding gepraat. Ik heb geen dieet gevolgd, maar ben wel gezonder gaan eten. Ondanks dat ik niet te zwaar was, zit ik nu weer op het gewicht van voor de geboorte van mijn vier kinderen. Daar ben ik heel trots op. Dankzij Marion heb ik mijn belangrijkste doelen bereikt. Nu is het de kunst om te continueren en daar heb ik alle vertrouwen in!

Lian

Na jaren lang op mijn manier gesport te hebben met te weinig resultaat. Kwam ik via mijn dochter in contact met Marion. Haar professionele hulp kwam als geroepen omdat ik een intensieve reis wilde maken, en er achter kwam dat er nog flink wat werk aan de winkel was. Samen hebben we een doel gesteld en zijn daarmee aan de slag gegaan. Met ……, zweet en tranen heb ik een fantastische pijn vrije reis gehad dus mijn doel gehaald. Marion heeft me uitgedaagd en uit mijn comfort zone gehaald. Ze had een persoonlijk programma opgesteld waarbij ze continu rekening gehouden heeft met mijn mogelijkheden, niet alleen op sportgebied maar ook op het gebied van voeding heeft ze mij op alle mogelijkheden ondersteund. Ze is zeer betrokken en belt en mailt regelmatig. Dit ervaar ik als zeer prettig. Ik kan haar ondersteuning voorlopig dan ook nog niet missen.

May

Mijn ervaringen met Personal Coach Marion, Door jarenlange rugklachten kwam ik terecht in de rugschool.Na deze ervaring wou ik absoluut in beweging blijven en werd lid van de Pellikaan. Daar kwam ik in contact met Marion door de les Spinning. Zij wist mij steeds te motiveren en niet op te geven hoe zwaar de les ook was. Door vele jaren op reis te gaan in het Stelvio-gebied,had ik mijn zinnen gezet om deze grote reus te beklimmen met mijn fiets. Ik ging dus met Marion,als Personal Coach aan de slag met als doel de top te bereiken van de Stelvio,met de hoop op enkele kilo’s minder op de weegschaal en natuurlijk rekening houdend met mijn rugklachten. Tot mijn grote verbazing was het niet trainen op de fiets,maar een mix van krachttraining met oog voor de conditie en het versterken van de core. Marion pakt het heel professioneel aan. Bij elke oefening corrigeert ze mijn houding(wat mijn rugklachten ten goede kwam) zodat ik de oefeningen correct uitvoer.Met veel geduld blijft ze de energie uit me halen die nodig is om elke keer sterker te worden. Ze zorgt voor heel veel variatie zodat elke les weer een nieuwe uitdaging is en nooit gaat vervelen. Ze werkt met passie voor haar vak. D. m. v.  een app krijgt ze controle over mijn eetgewoontes en stuurt ze bij waar nodig is. Met tips voor gezonde voeding leert ze een nieuwe manier van eten. Dankzij het trainen met Marion heb ik de top van de Stelvio bereikt,heb ik een kledingmaat minder en volg de les Body Pump zonder rugklachten.

Dikke Merci van een content iemand.

Serena

Ik ben met Marion gaan trainen omdat ik al tijden zelf aan het trainen was, maar zonder resultaat. Marion heeft me geleerd hoe ik effectief kan trainen zodat ik ook echt resultaat zie van alle inspanningen. Trainen bij Marion betekent je grenzen opzoeken. Ze stimuleert je om tot het uiterste te gaan. Daarnaast bekijkt ze je voeding en geeft ze praktische tips wat je in je voeding kunt aanpassen om beter resultaat te zien van je training. Het programma is op maat en altijd afwisselend waardoor het sporten weer leuk wordt. Ook thuis kun je aan de slag met oefeningen mocht je nog wat extra willen doen of niet altijd naar de sportschool kunnen om te trainen.

Robert

Na heel veel jaren alleen maar een keer of 3 per week spinnen heb ik toch eindelijk de motivatie gevonden  om in de zaal ook andere oefeningen, trainingen te gaan doen onder begeleiding van Personal Trainer Marion Christianen.

De eerste PT sessies verliepen voor mijn gevoel moeizaam maar door de geweldige

Motivatie van Marion werden de trainingen steeds aangenamer en prettiger met als resultaat een nóg fitter gevoel, zeker de dagen na deze trainingen. Ook haar adviezen op gebied van voedingen levensstijl helpen om gezonder, frisser en nóg fitter te worden.

Marion bereid de lessen altijd goed voor en maakt gebruik van haar tablet en speciale apps om je ook op het gebied van voeding en trainingen dagelijks te volgen en adviezen te geven onder andere op het gebied van voeding en bewegen, om zo tot een goed resultaat te komen.

En laten we eerlijk zijn………wie wil er nou niet even lekker een uurtje “sparren” met deze bijzonder aardige,  charmante, gespierde, getrainde jonge dame……….:)

Schrijf me

Laat me een berichtje achter als je vragen of feedback hebt.

Bel of Mail

Marion Christianen

Volg mij

Pin It on Pinterest

Share This