veel eten en toch afvallen

Veel eten en toch afvallen

Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is deze masterclass voor jou! 

Leer nu alles over volume eten én het geheim om die kilo's kwijt te raken die er maar niet af willen. 

Ik eet graag en bij voorkeur veel, jij ook? Maar ik vind het niet zo leuk om aan te komen en soms wil ik zelfs dat er wat afgaat. Dan wil ik niet minder eten qua hoeveelheid. Toch is dit wel mogelijk en dat heb ik geleerd toen ik meerdere keren moest afvallen. Dat ging geleidelijk, want spiermassa moest behouden blijven voor de wedstrijd. Het was even zoeken, uitproberen, kostte ook wel wat tijd, maar kan mezelf nu wel expert noemen in volume eten. 


Voor de leden in de Womens Health Community by Marion heb ik een masterclass opgenomen over volume eten. En deze is nu ook voor jou beschikbaar. Leer alles wat je wilt weten over veel eten en toch afvallen voor maar 12,50. Je kunt terugkijken wanneer je wilt. Wil je het beter aanpakken, neem dan contact met me op voor persoonlijke begeleiding of kijk naar het programma Kracht & Verbinding in 90 dagen


  • Wat is het?
  • Hoe werkt het?
  • Praktische tips waar je iets mee kunt
  • Voordelen van volume eten
  • Ideeën voor producten die je kunt kiezen
  • Het geheim voor het halen van resultaat