Over Marion

DON'T COMPLAIN, JUST WORK HARDER

Leuk dat je op mijn site komt kijken.

Ik ben Personal Trainer en begeleid jou naar een gezonde leefstijl. Bij mij geen beloftes over snelle resultaten, want ik ga ervan uit dat je een langdurige verandering wilt en niet op korte termijn verandering en over een jaar weer op hetzelfde punt staan als nu. Geef het wat meer tijd en je kunt genieten van een langdurig resultaat.

Als je met me gaat trainen verwacht ik van jou inzet en het opvolgen van mijn adviezen om je resultaten te halen. Jij kunt van mij leuke en effectieve trainingen verwachten en een juist advies.

Op deze manier doen we het samen!

Ik geef al zeer geruime tijd groepslessen en nu geef ik nog bodybalance en spinning. Vanuit mijn passie en ervaring ben ik Personal Trainingen gaan geven. Mijn klanten waarderen mijn trainingen door mijn professionaliteit, advies, mijn kennis door ervaring, de persoonlijke aandacht en niet onbelangrijk, rekening houdend met wat jij aankan. Ik kijk verder dan alleen je trainingen. Het is een kwestie van leefstijl aanpassing.

Een aantal jaren heb ik het werk als visagiste en kleuradvies gecombineerd met het sporten. Ik heb veel gedaan op make-up en haarstyling gebied waaronder modeshows, fotoshoots, televisie series, bruids make-up en kapsels. De sportschool bleef mijn aandacht trekken en uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt volledig met Personal Training bezig te zijn.

Schrijf me

Laat me een berichtje achter als je vragen of feedback hebt.

Bel of Mail

Marion Christianen

Volg mij

Pin It on Pinterest

Share This