Personal Training

DON'T COMPLAIN, JUST WORK HARDER

Ben je al even aan het sporten maar behaal je niet het gewenste resultaat? Of betaal je netjes je lidmaatschap van je sportclub, maar ga je zelden of nooit? Misschien wil je juist starten met trainen, maar je weet niet hoe?

Welk doel je ook op sportgebied hebt, met mij als Personal Trainer behaal je een beter en sneller resultaat. Samen verleggen we grenzen en zet je stappen die je niet snel alleen zet.

Naast leuke en uitdagende trainingen kijk ik samen met jou naar een gezonde levensstijl om je fitter en beter te voelen. Veranderingen hebben tijd nodig, aanpassingen gaan in kleine stappen. Ik beloof dan ook geen wonderen om je in zeer korte tijd in shape te krijgen. Lange termijn is effectiever en gezonder.

Ik train vooral functioneel zodat je lichaam als geheel sterker wordt om ook je dagelijkse bezigheden en andere sporten gemakkelijker te kunnen uitvoeren.

Verder kan ik je wegwijs maken in de wereld van krachttraining. Dit is een belangrijke basis om je spieren te ontwikkelen zodat je ook fit blijft als je ouder wordt of je gewoon een strak en gespierd lichaam wil creëren.  Heb je een ander specifiek doel, informeer dan even of ik je kan helpen.

In de basis gaat het om trainen en voeding. Het mentale aspect pakken we aan als dat nodig blijkt te zijn, denk aan eventuele blokkades waardoor je moeite houdt met het behalen van je doel. Daarvoor werk ik samen met Bob Mijling.

Informeer geheel vrijblijvend naar meer informatie en maak een goede investering in je gezondheid voor de rest van je leven.

Like mijn mijn Facebookpagina voor trainings-en voedingstips en overige informatie of volg me op Instagram.

Prijslijst Personal Training

1 t/m 11 sessies

1 Persoon
1 Uur

€ 64,50

1 Persoon
1/2 Uur

€ 38,50

Duo
1 Uur

€ 40,00 p.p

MEEST GEKOZEN!

12 t/m 23 sessies

1 Persoon
1 Uur

€ 59,50

1 Persoon
1/2 Uur

€ 32,50

Duo
1 Uur

€ 35,00 p.p.

24 en meer sessies

1 Persoon
1 Uur

€ 54,50

1 Persoon
1/2 Uur

€ 30,00

Duo
1 Uur

€ 32,50 p.p

De prijzen zijn incl. 21% BTW.

Het pro lidmaatschap is inclusief voedingsadvies op maat voor €2,- per sessie.

Schrijf me

Laat me een berichtje achter als je vragen of feedback hebt.

Bel of Mail

Marion Christianen

Volg mij

Pin It on Pinterest

Share This