Veel eten en toch afvallen

Eet jij ook graag veel?
 Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik eet graag veel. Ik eet op vaste tijden en vind het altijd een fijn moment die lang mag duren. Tussendoor eet ik niets, dat is voor mij fijner dan 6x eten, wat ik ook lang heb gedaan. Ik was altijd aan het eten of onderweg naar het eten en in mijn hoofd bezig met eten. Zeer vermoeiend. Nu eet ik 3 tot 4x, grote maaltijden. Tussen de maaltijden zit soms 6 uur. Doordat mijn maaltijden goed zijn samengesteld, kwalitatief erg goed, lukt dat makkelijk zonder honger.

 Afvallen, maar niet minder willen eten
 Ik ben dol op eten, het kauwen, de smaak, structuur. Ik hou vooral van warm eten, zachte smaken, romige structuren. Vooral dat laatste is niet zo handig als je af wilt vallen. De eerste 2x dat ik af ging vallen voor een wedstrijd kreeg ik een menu van mijn coach. Ik ging minder eten en daar was ik niet blij mee. Tevens had ik het idee dat het ook anders kon en ik geen menu nodig had om af te vallen.

 Ik heb geleerd hoe dat moet
 Dat laatste bleek later het geval. Ik kreeg bij mijn nieuwe coach macro's per maaltijd, dus aantal grammen eiwitten, vetten en koolhydraten. En die mocht ik invullen met producten naar keuze.  Dat was een hele zoektocht, gepuzzel, kostte veel tijd. Maar met geweldig resultaat. Inmiddels ben ik er expert in geworden. Veel eten en toch afvallen.

 Jij kan dat ook leren
 Als jij op je gewicht moet letten, afvallen of op gewicht blijven en je eet net als ik graag veel, dan is deze manier van eten echt iets voor jou. En daarom heb ik een masterclass opgenomen, voor de leden in de Womens Health Community by Marion. Maar nu voor iedereen beschikbaar voor maar 17,50.
 
 
Wil je ook veel eten en toch afvallen?
 Ik ga je vertellen hoe je het kunt toepassen, waar moet je op letten, hoe stel je je maaltijden samen, product ideeën, welke producten kies je en meer tips om gewicht te verliezen of op gewicht te blijven.

Dus eet veel en val toch af, hoe fijn is dat? Klik HIER , druk op de roze knop en krijg na betaling direct toegang. Heb je na de masterclass nog vragen of wil je iets anders weten, stuur me een mail, ik help je graag. 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen