Pepernoten, kerstkransjes, wijn, kaasplankjes, borrels...

Het gaat maar door in december en nee zeggen is best lastig. De sociale druk is hoog en daarnaast, het is allemaal zo lekker!


Is het voor jou herkenbaar dat je je achteraf niet zo lekker voelt?

  1. Je kleding gaat steeds wat strakker zitten, je hebt wat minder energie
  2. Last van hormoonschommelingen waardoor je meer gaat eten 
  3. Iedere ochtend (vooral de maandag) neem je jezelf voor vandaag eens op te gaan letten, of wat vaker te gaan sporten.
  4. Je begint de dag goed, maar gaandeweg zakt door de drukte je discipline weg en ’s avonds vind je wel dat je iets lekkers hebt verdient, of je hebt nog een kerst borrel of etentje en dat wijntje is toch wel lekker na een lange dag.
  5. En moeite met afvallen zal wel aan de leeftijd liggen, toch?

Laat het maar even los en geniet volop van het eten en drinken!

Misschien is het wel lekker om het even los te laten, te genieten en met jezelf de afspraak maken in januari je lichaam een lekkere boost te geven om met energie en een het voorjaar tegemoet te gaat. Je dikke trui en thermo ondergoed moet toch weer een keer uit. 

Doe dat niet alleen, want de kans is aanwezig dat je dat 2 weken volhoudt en dan weer wegzakt in oude gewoontes door gebrek aan discipline en kennis. 


Pak in januari je gezondheid aan

Doe het samen! 30 dagen focus in januari!

Samen met mij en andere vrouwen en mannen die hun lichaam een stofwisselingsboost willen geven. Ik geef je masterclasses, een live Q&A, een makkelijk menu en alle uitleg die nodig is zodat je zonder veel gedoe lekker en zelfverzekerder in je vel komt te zitten in het voorjaar. Hoe fijn is dat?  

Ik weet na jarenlange ervaring en het doen van 5 fitnesswedstrijden wat er voor nodig is om je lichaam een energieboost te geven zodat het een vet verbrandingsmachine wordt. Daar heb ik een nieuwe methode aan toegevoegd wat in Duitsland voor mooie resultaten zorgt en in Nederland steeds meer terrein wint omdat een gezond lichaam, gezond ouder worden, steeds belangrijker wordt. 


Leg nu de basis die nodig is om altijd op gewicht te kunnen blijven

Verlies kilo's en verminder klachten die 'horen' bij het ouder worden zoals vermoeidheid, minder libido, opvliegers, lusteloosheid, stramme gewrichten, moeite met afvallen, depressieve gevoelens.

Wil je gezond oud worden en nog heel lang kunnen doen wat je nu doet zonder klachten of ziek worden, schrijf je dan nu in voor de wachtlijst en krijg vrijblijvend alle informatie.

Ja, ik wil wel lekker in mijn vel naar het voorjaar

stuur me vrijblijvend alle informatie

Your information is safe with us
 
klanten-revieuw-personal-training

Maaike

Absoluut, 100% geweldig! 

'"Als je het beste wilt voor je gezondheid, dan moet je bij Marion zijn. Ik heb veel geleerd over voeding en krachttraining en daardoor echt resultaat gehaald'