Buikvet! 10 tips om het weg te laten smelten

Die laag die boven je broek uitkomt. Of dat shirt wat ineens best strak zit? Voelt niet lekker toch? Die paar kilo's extra die er maar niet af willen, terwijl je gezond eet en geregeld beweegt. Ik ga jou vertellen wat je aan je buikvet kunt doen omdat ik het je gun lekker in je vel te zitten.


  • Minder eten misschien?
  • Anders eten, maar hoe dan?
  • Wat de oorzaken kunnen zijn
  • Welke rol spelen beweging en stress
50%
Je bent er bijna
Download hier je gratis E-Boek
Je gegevens zijn bij ons veilig
Gratis Download
buikvet

Iedereen heeft een Marion in haar leven nodig

Mariët

Gezond en fit zijn, is voor mij erg belangrijk. Doordat ik veel energie heb, kan ik een actief leven leiden zoals ik dat wil zonder vermoeid te zijn. Het is erg fijn om energiek, gezond, zelfbewust ouder te worden. Ik ben van mening dat leeftijd niet beperkend is voor een energiek leven. 


Door vele tegenslagen, maar telkens weer de mogelijkheden te zien, ben ik mentaal erg weerbaar geworden. Trainen heeft daaraan bijgedragen.


Ik ben allergisch voor excuses, kan haarfijn aanvoelen wat iemand nodig heeft. Stevig bewegen, de juiste voeding, mentale ondersteuning.  Je manier van denken is de basis voor resultaat. Zit het tussen de oren niet lekker, dan gaat het lichaam niet meewerken. Je zult jezelf namelijk tegenhouden in de acties die nodig zijn om je doel te behalen. Ik werk niet alleen met kennis uit een boekje, maar ook vooral uit praktijkervaring.


Ik weet wat er voor nodig is buikvet te laten verdwijnen, ook als je boven de 45 bent. 


  • Makkelijke tips om toe te passen
  • Inzicht in de oorzaken
  • Een eyeopener waar jij zelf niet aan denkt

null

34 jaar

Bezig met sport en voeding

9

Jaar Personal Trainer

100+

Cliënten begeleid

5

Fitness wedstijden

Lichaam en geest
'Met marion werk je aan lichaam én geest. Met haar kennis, ervaring en toewijding maakt ze een schema, advies of plan, afgestemd op je vraag, maar ook op de mogelijkheden die jij zelf misschien nog niet ziet. Dankzij Marion heb ik op sportief gebied al veel stappen gezet, maar ook toen ik in een burn-out ging, heeft ze me er nog sterker uit gekregen!'
Sissi
Lekker in mijn vel
'Ik heb lichamelijk en mentaal mooie stappen gezet. Ben anders naar mezelf gaan kijken en daardoor beter gaan eten. Zit nu erg goed in mijn vel en sporten blijf ik zeker vasthouden'.

buikvet man
Rob
Goede praktische tips
'Door de tips van Marion te volgen en na te denken over hoe, wat en wanneer ik eet, ben ik 7kilo afgevallen en voel ik me jonger dan ooit. Ik kan gewoon eten wat ik lekker vind, maar ik maak slimmere keuzes. Dat was in het begin erg wennen, maar door het op te pakken gaat het nu vanzelf'.


afvallen man

Tjerk

Buikvet, waar komt het vandaan?

Die vetlaag die je vast kunt pakken boven je broek,  best irritant toch? Als het toch net wat strakker zou zijn, die paar kilo's kwijt, geeft toch een lekkere energie! Ik geef je praktische tips, maar ook punten waar je zelf niet aan zou denken om je buikvet te laten verdwijnen en misschien ga je anders naar jezelf kijken. Klik op de knop hier beneden en je ontvangt gratis het E-boek om je buikvet weg te laten smelten.

50%
Je bent er bijna!
Nog even je gegevens en dan kun je jouw gratis e-boek downloaden
Je gegevens zijn bij ons veilig
Download
buikvet