fit en gezond boven 45

Het kost je 6 weken!!

Geef jezelf en mij 6 weken en je krijgt de fitheid en gezondheid die je zo graag wenst. Je bent afgevallen, zelfverzekerd en vol energie . Je bent klaar om te genieten van alles wat het leven je biedt. Lekker eten en drinken, reizen, sociale contacten.  Creëer een hoge kwaliteit van leven met een goede gezondheid, vol energie en een gezond gewicht.


Is dit herkenbaar voor jou?

 1. Het is steeds lastiger om op gewicht te blijven. Je doet echt je best, maar het lijkt alsof je lichaam niet meer wil meewerken
 2. Waar je vroeger energie voor tien had, kost het soms moeite de dag door te komen zonder dutje of koffie
 3. De ene keer helemaal opgewekt en blij en even later overvalt je een onbestendig gevoel en je raakt geïrriteerd
 4. Je zou wel wat strakker willen zijn, een paar kilo eraf en je kleding zit net wat leuker
 5. In het doolhof van info, wat is gezond, wat niet, wat werkt wel, wat niet? Je weet het vaak niet meer
 6. Vraag je jezelf wel eens af hoe gezond je eigenlijk bent als je om je heen hoort hoeveel mensen ziek worden?
 7. Ouder worden brengt veel mooie dingen met zich mee, toch ben je er niet altijd blij mee

Misschien denk je wel eens dat je graag:

 • Op een gewicht kunt blijven waar jij je lekker bij voelt
 • De dag vol energie doorkomt en zelfs 's avonds nog energie over hebt om iets leuks te gaan doen
 • Minder last hebt van stemmingswisselingen
 • Die paar kilo kwijt bent zodat je kleding wat beter past
 • Weet wat je moet eten en dat iedere maaltijd voedend en gezond is voor je
 • Gewoon een blij gevoel hebt zonder zorgen over je gezondheid of je lichaam
 • Weet welke keuzes je kunt maken in het doolhof van gezondheid
 • Het verouderen kunt vertragen
fit in 6 weken

Dit is haalbaar, zet De Knop Om!

 Ben jij 45+ en zeg je altijd tegen jezelf en anderen dat de knop om moet wat betreft je gezondheid? Je wilt wat gewicht kwijt en een hormoonhuishouding die wat stabieler is zou fijn zijn. Mijn programma De knop om, in 6 weken fit is speciaal ontworpen voor vrouwen en mannen van 45+ en gaat jou helpen door middel van beweging, voeding en mindset weer in topvorm te komen. Je hoeft het niet alleen te doen, ik begeleid en ondersteun je het gehele programma en je hebt steun aan andere deelnemers in de groep. Na 6 weken garandeer ik je meer energie, gewichtsverlies en een betere gezondheid van binnenuit. Schrijf je nu in en verander je leven.

Wat zit er in het programma De knop om, Fit in 6 weken:

 • Een weekmenu op maat
 • Trainingsschema voor krachttraining, eventueel in te ruilen voor een andere sport
 • Een start e-boek met alle informatie die je nodig hebt om goed van start te gaan
 • Wekelijks informatie over sporten, gezonde voedingskeuzes en zelfontwikkeling om resultaat te halen en te behouden
 • 6 dagen per week coaching om je met raad en daad bij te staan en tips te geven
 • Een progressieformulier om je voortgang te monitoren
 • Toegang tot de WhatsApp groep met mij en andere deelnemers om vragen te stellen
 • Supplementenadvies op maat

Na zes weken ben je niet alleen afgevallen, maar je zult ook een sterke mindset hebben ontwikkeld, meer zelfvertrouwen hebben, meer energie hebben en een gezonder lichaam. Je slaapt beter, je huid gaat er beter uitzien en je zult merken dat bewegen je makkelijker afgaat, dat je energie overhoudt voor leuke dingen en dat je humeur verbetert. 

Mijn programma is samengesteld door jarenlange ervaring en getest bij verschillende mensen. Ik hou erg van de basis en geloof niet in ingewikkelde diëten of hippe dieetstromingen. Je eet normaal, maar wel lekker en kwalitatief goed.


Daarnaast adviseer ik een hoge kwaliteit omega 3. Door jarenlang testen te doen is gebleken dat 98% van de mensen een tekort heeft aan omega 3 en uit balans zijn met omega 3 en 6. Hierdoor ontstaan vele 'vage' klachten doordat de ontstekingsgraad in het lichaam constant verhoogd is. Een goede omega 3 zorgt voor een perfecte gezondheid van de cellen waardoor o.a. het verouderingsproces vertraagt en het afval proces ondersteunt wordt. Pijntjes worden minder, humeur wordt beter, huid wordt gladder, herstel na het sporten gaat vele malen sneller. 

Dus waar wacht je nog op? 

afvallen vrouw 6 weken

Zet nu die knop om, waarom langer wachten?

Wil jij optimaal genieten van het leven en nog vele mooie momenten beleven met je dierbaren? Gun jezelf dan de kans om je gezondheid en fitheid te verbeteren met mijn persoonlijke begeleiding. Ik ben een ervaren professional in het verbeteren van gezondheid en fitheid.  In slechts 6 weken kan ik je helpen om je hormoonhuishouding te verbeteren, ontstekingsreacties in je lichaam te verminderen, je hersenfunctie te optimaliseren, je huid te verbeteren, je  immuunsysteem te versterken en het verouderingsproces te vertragen door de juiste voeding, beweging en mindset (die knop om...).


En dit alles met één doel voor ogen: jouw levenskwaliteit verhogen, zodat je volop kunt blijven genieten van alle mooie dingen in het leven zoals  lekker eten en drinken, reizen, sociale activiteiten en tijd doorbrengen met je familie. Laat mij je begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en fitter leven en geniet nog jarenlang van al het moois dat het leven te bieden heeft. Zet nu die knop om!

Wil jij meer? Bekijk de premium versie

Misschien heb je specifieke begeleiding nodig of vind het het fijn om advies alleen voor jou te krijgen. Kies dan voor de Premium versie. Je krijgt dan twee 1 op 1 sessies met mij. Live of online, afhankelijk van de locatie. 

Ik ben Marion, jouw coach

Ik ben iemand die gepassioneerd is over gezondheid en fitness en ik wil graag mijn kennis en expertise met jou delen. Ik ben ambitieus, sportief, heb veel discipline maar ben ook empathisch. Ik ben heel gezond op celniveau en heb een enorme drive om anderen een goed gevoel te geven en hen te helpen hun doelen te bereiken.

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als groepslesinstructeur en 9 jaar als Personal Trainer. Ik heb een eigen Personal Training boutique fitnessclub gehad en 5 fitnesswedstrijden gedaan, na mijn 45ste. Tegenwoordig specialiseer ik mij in gezond en fit ouder worden.


Wat mij onderscheidt van andere trainers is mijn interesse in celgezondheid, zelfontwikkeling, spiritualiteit. Ik vraag mij altijd af waarom mensen doen wat ze doen, waarom sommige mensen wel resultaten behalen en anderen niet, en waar de verhalen vandaan komen die we onszelf vertellen. Onderschat nooit de kracht van onze gedachtes. Ik geloof dat onze trauma's ons tegen kunnen houden om ons volledige potentieel te bereiken.


Een goede celgezondheid betekent een langer gezond leven. We leven langer, maar zijn wel eerder ziek wat ten koste gaat van de kwaliteit van leven als je ouder wordt. Wij zijn niet op deze aarde om ziek te worden, maar om een lang leven heel gezond te blijven. Een van de grootste oorzaken van veel huidige ziektes is te veel lichaamsvet. Maar als we goed voor ons lichaam zorgen, zowel aan de buitenkant als tot op celniveau, dan kunnen we ons leven drastisch veranderen. Daarom werk ik met de beste kwaliteit omega 3. Dit is de basis van mijn gezondheid en fitheid, en ik ben ervan overtuigd dat het ook belangrijk is voor jou als je gezond oud wilt worden met een hoge kwaliteit van leven. Met mijn ervaring en passie kan ik jou helpen om je eigen gezondheidsdoelen te bereiken.

fit in 6 weken

De investering voor je gezondheid :


397,-*

In 6 weken FIT

 • Start bijeenkomst live of online afhankelijk van je locatie (Nederland of Javea
 • 6 dagen per week coaching
 • Mogelijkheid tot stellen van vragen
 • Weekmenu op maat
 • Trainingsschema op maat (of kies een andere sport)
 • Wekelijks informatie om je resultaten te verbeteren en vast te houden
 • Supplementenadvies op maat
 • Wekelijkse bijeenkomst in Javea live met buiten sporten. (online voor NL)

 

afvallen man

Premium! 


547,-*

In 6 weken FIT

 • Start bijeenkomst live of online afhankelijk van je locatie (Nederland of Javea
 • 6 dagen per week coaching
 • Mogelijkheid tot stellen van vragen
 • Weekmenu op maat
 • Trainingsschema op maat (of een andere sport)
 • Wekelijks informatie om je resultaten te verbeteren en vast te houden
 • Wekelijkse bijeenkomst online (live in Javea met buiten sporten)
 • Supplementenadvies op maat
 • 2 persoonlijke 1 op 1 coaching sessies live of online


Plus:

Jij kiest voor 2 persoonlijke sessies met mij waarin we jouw situatie aan de start bespreken en na de afsluiting of tussentijds.

Dit is wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Door Marion is de knop nu echt om
Ik weet nu wat ik moet eten, ik kan de juiste keuzes maken. Daardoor heb ik meer energie, ben afgevallen en zit beter in mijn vel. Ik voel me nu meer vertrouwd om mijn bikini aan te doen. Ik wil nog meer afvallen, maar nu eerst dit vasthouden
revieuw-personal-training

karin

Fitter, sterker, strakker, trots op mezelf

52, in de overgang, veranderd lijf, niet fit.

Tijd voor verandering en hulp van Marion ingeschakeld. Ondersteuning en handvatten bij voeding, en misschien nog belangrijker, mindset: Marion stelt je kritische vragen, laat je nadenken waarom je dingen doet en vooral ook, welke excuses je bedenkt om dingen niet te doen. De oefeningen zijn in een programma gezet waar je zelf mee aan de slag kunt.

Resultaat: fitter, sterker, strakker, gemotiveerd, zelfs zin om te sporten, trots op mezelf💪🏻

Ingrid
Energie verdubbeld, 6 kilo afgevallen!

Ik ben 56 en merkte dat mijn energie level niet meer was zoals het ooit was. !0 kg te zwaar werkt ook niet mee, en dan weet je dat je geen andere keus hebt dan er iets aan te doen. 6 weken verder eet ik gezonder en lekkerder dat tevoren, mijn energie is verdubbeld, ben 6 kilo afgevallen. Ik dank Marion voor haar dagelijkse positieve input en dat ze mij weer in de goede richting heeft gezet. 

afvallen man resultaat
John

Altijd jong

Voor altijd jong blijven en oud worden met een hoge kwaliteit van leven. Dat willen we uiteindelijk allemaal. Helaas worden we wel ouder, maar ook eerder ziek. Wat is dan de kwaliteit van leven? Gelukkig kun je zelf veel doen om problemen te voorkomen. Kies voor een gezond leven, zonder dat het aanvoelt als een strafkamp.

De knop om

Hoe groot is de groep?

Maximaal6- 8 deelnemers. Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk.

Waarom werk je met omega 3?

Je kunt aan je fitheid en gezondheid werken en goed eten, maar als de cel gezondheid niet goed is en de lage ontstekingsgraad te hoog ga je op termijn niet het gewenste resultaat behalen. Daarnaast ontstaan er lichamelijke klachten en snelle veroudering. Luister voor meer info naar mijn podcast nr 44, 47 en 49 op Spotify, Google of Apple (zoek op mijn naam)

Ik gebruik al omega 3, kan ik dan wel meedoen?

Gebruik je een hoge kwaliteit vloeibare omega3, én heb je een bloedtest gedaan zodat ik weet wat je waardes zijn dan heb je die niet extra nodig. Heb je er vragen over, stel ze gerust.

Hoe lang ga ik de omega 3 gebruiken?

De cellen hebben 4 maanden de tijd nodig om te herstellen. In maand 5 doe je een 2e bloedtest om te zien of de olie zijn werk heeft gedaan. Die is ongeveer binnen in maand 6. Je gebruikt de olie dus minimaal 6 maanden, daarna kies je ervoor om door te gaan of te stoppen. Ik kies hiervoor omdat ik een optimale gezondheid wens voor deelnemers in mijn programma. Wil je geen olie gebruiken, dan bespreken we dat samen.

Hoeveel betaal ik voor de olie?

De eerste maand betaal je incl verzendkosten 125,90. Je gebruikt dan een dubbele dosering en de prijs van de 2e bloedtest. De eerste test betaal je niet, dat is mijn cadeau aan jou. Daarna betaal je 38 euro per maand tot maand 6. Dan kies je of je doorgaat met het gebruiken van de olie, of je stopt. Wil je geen omega 3 gebruiken, dan plannen we een overleg in. Vergeet niet, omega3 is de basis van je gezondheid en die is onbetaalbaar...

Hoeveel kilo kan ik afvallen?

Dit kan ik tevoren niet aangeven. Dit is per persoon anders en afhankelijk van je startpositie, je basis gezondheid, je overtuigingen, wat je doet tijdens het programma. Ik ga voor maximaal resultaat, jij ook?

Kan ik nog uit eten en wijn drinken?

Je geeft een commitment af voor 6 weken. Mijn dringende advies is om dan even geen alcohol te drinken en uit eten te gaan. Echter ga ik het je niet opleggen, want je bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Ik ben er om je aan de hand te nemen. Volg je mijn adviezen op, dan garandeer ik je resultaat.

Moet ik persé krachttraining doen?

Dit geeft wel het beste resultaat voor vrouwen en mannen vanaf 45. Minimaal 2a3x per week en daarnaast veel bewegen. Kun of wil je geen krachttraining doen, dan bekijk ik samen met jou wat je wel kunt doen.

Ik woon in Jávea en ga tijdens het programma naar NL. Kan ik het dan nog volgen?

Jazeker! Je ontvangt alle informatie per mail en whats app en de wekelijkse bijeenkomst volg je dan online i.p.v. live. Het zal geen gevolg hebben voor het programma en je kunt het zelf altijd verlengen. Daarvoor heb je achteraf alle tools.