5-7 kilo buikvet verliezen zonder strak dieet of menu waardoor je meer energie hebt en je gewoon weer lekker gaat voelen!


 • Je bent er klaar mee dat je buik steeds groter wordt, en je bent bereid hier iets aan te doen
 • Je weet dat anders eten goed is, maar je zit niet te wachten op het zoveelste dieet of strak voedingsplan
 • Je zoekt duurzaam resultaat in plaats van een crashprogramma die je niet vol kan houden

midlife man

Je wordt er niet jonger op, dat merk je en zie je aan jezelf. Beter wordt het niet als je niets doet, dat weet je.

Je weet hoe het voelt als je gezond eet en fit bent

Je weet als je weer wat meer gaat bewegen en wat aandacht aan je voeding zou besteden je jezelf weer lekker fit voelt.

Hou zou het voor je zijn als je weer energiek bent, scherp van geest, opgewekt, zin in de dag?

Een fit lijf met een fitte geest waardoor je assertief bent in je bedrijf, je bent sterk in de sportschool, je bent sneller dan je kinderen en 's avonds heb je nog energie over voor je partner.

Ik ga je helpen naar een sterk en fit lijf.

Dit is haalbaar voor je als je met mij gaat samenwerken. Topfit na 45: Fit, Sterk & Gezond in 12 weken. Een maatwerk programma waarin je aan de slag gaat met je beweging, je voeding en je mindset. Ik geef je de kennis die jij nodig hebt en in de persoonlijke coaching sessies pakken we datgene aan wat er nodig is. We maken het niet moeilijker dan nodig, ik hou van simpel en snel.
fitte man midlife

Waarom wachten, het juiste moment komt nooit. De tijd tikt door, laten we starten!

Na 12 weken ben jij weer 'Fit, Sterk & Gezond'. Dat wat eerst zo zwaar leek wordt weer licht. Je sprint soepel je bed uit, gaat energiek de dag door. Je weet welke keuzes je het beste kunt maken voor goede voeding, je ritme om te sporten heb je weer opgepakt, je wordt je steeds bewuster van de keuzes die je maakt om gezond ouder te worden.
ja, ik wil dit!

Wat zit er in het programma 'Topfit na 45'?

  • 1x per week persoonlijk coaching gesprek, 12 weken
  • Het programma op jou aangepast, maatwerk dus, net zoals je maatpak en je slim-fit overhemd. 
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Persoonlijk trainingsplan
  • Je krijgt alle info die jij nodig hebt om te snappen wat je doet en waarom je het doet.
  • Toegang tot diverse masterclasses
  • Aan de slag met je fysieke en mentale gezondheid
  • Je kunt met al je vragen bij me terecht via whatsapp en mail

  Samen zorgen we ervoor dat je 5-7 kilo buikvet gaat verliezen. Genieten van het leven, dingen doen die je leuk vindt en dat met meer energie en een goede gezondheid. Je gaat je gewoon lekker voelen.


  Hoe klinkt dit voor jou? Gaan we meteen aan de slag of heb je nog wat vragen? Plan dan vrijblijvend een gratis sessie in, waarin ik je zeker 2 tips geef om jezelf fit te voelen. 

Ik wil beginnen

Voor ik met Marion ging samenwerken voelde ik me uitgeblust en kwam ik met moeite de dag door. Ik was gewend om te sporten maar vanaf halverwege mijn 40ste ging dit steeds lastiger. Nu sta ik vroeg en fit op, kom ik soepeler mijn dag door en voel me jaren jonger.

Roger, 48

Lees hier het verhaal van Geert

Ik ben ruim 10 kilo kwijt!

Ik ben niet uit eigen beweging naar Marion toe gekomen. Het was pas na een oproep van Marion op Social Media, waar mijn vrouw mij op attendeerde, dat ik dacht "Ach waarom ook niet. Ik wordt er nooit slechter van." Op dat moment was ik wel aan het sporten en dacht ik dat ik redelijk goed at, maar ik verloor geen gewicht. Bij het eerste gesprek was ik dan ook een beetje sceptisch.

Echter bleek al snel dat ik niet zo goed sportte als ik zelf dacht en dat ik ook niet goed at. Daarnaast bleek dus ook wel dat ik mezelf behoorlijk voor de gek hield en dat zij daar wellicht ook wat aan kon doen.

Mijn eigen vrouw riep al tijden dat ik niet zo goed bezig was. Kennelijk had ik een meer onafhankelijk persoon nodig die mij even met mijn gezicht op de feiten drukte.


Er was een knop om en ik zou er voor gaan maar niet met de bedoeling om een specifiek gewicht af te vallen maar meer om sterker en fitter te worden. Ik wilde me beter in mijn vel voelen. Daarnaast was het voor mijn ook heel belangrijk om betere keuzes te maken met eten en dat te kunnen delen met mijn vrouw en kinderen zodat zij ook betere keuzes kunnen maken.

In het begin vond ik dat vooral tijdrovend en mijn boodschappenlijstje op orde te krijgen. Met het sporten kwam ik er snel achter dat er meer kennis nodig is om goed te sporten en dat had ik me nooit gerealiseerd.


Met kleine wijzigingen in mijn voeding en sport activiteiten heb ik heel veel bereikt. Waarschijnlijk is dit voor alles in je leven, dus sta open voor veranderingen en bepaal dan of ze je geholpen hebben of niet. 


Ik ben aanzienlijk sterker en fitter geworden en heb zin om dit nog meer te verbeteren.


Ik eet lekkere (gezonde) dingen en voel me daar goed bij. Ik heb weinig tot geen behoefte om te snoepen en kan het ook goed laten staat. Bij Willem II zit ik gewoon nog aan het bier en bitterballen omdat ik daar ook veel plezier aan beleef en dat ook belangrijk vind. Ik heb een nu een levensstijl die ik makkelijk tot mijn dood kan volhouden. Door mijn verbeterde levensstijl leeft mijn gezin nu ook beter.

Marion heeft me laten inzien dat een goede levensstijl niet zo moeilijk hoeft te zijn maar dat die wel anders is als wat ik dacht dat die was. Die wijzigingen lijken niet zo groot omdat ze deze geleidelijk heeft doorgevoerd en dat is zeer prettig. Hiernaast is Marion ook gewoon lekker direct. Zonder gelul zeggen waar het op staat. Dat doet soms een beetje zeer maar ik hou er van en bij mij werkt dat ook goed.


Ik raad het programma van Marion zeker aan! Ik zie mensen wel hun best doen en waarschijnlijk denken die ook dat ze geen hulp nodig hebben omdat ze het al zo goed doen. Echter zullen die mensen met de aanwijzingen van Marion 20% van wat ze reeds doen moeten aanpassen om 80% aan resultaat te halen en dit ook vast te houden.

Dit wil ik ook!


Ieder lichaam is anders. Afhankelijk van het start punt is veel mogelijk. Hoe lang ga je het zelf nog proberen terwijl je weet dat je terugvalt in oude gewoonten, je straks zo zwaar bent dat je diabetes2 ontwikkelt, een grotere kans op hart-en vaatziektes, je doodop bent na een trap oplopen, je kleding niet meer past en niet meer aantrekkelijk bent voor het andere geslacht. Zullen we samen aan de slag gaan om dit te voorkomen? 

Heb je vragen of twijfels? Plan een gratis Quick Health Scan en laten we samen kijken of ik je kan helpen!

Liever direct contact?

Ik snap als je nog vragen hebt, of jezelf afvraagt of het programma bij je past. Stuur via onderstaande knop mij een mail en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Let op!!! Maak kans op een korting van eur 150,- Weten hoe? Lees hieronder verder:

Om kans te maken op 150 euro korting vraag ik je iemand die jij kent te attenderen op het programma 'Topfit na 45: Fit, Sterk & Gezond in 12 weken '. Gaat hij starten in het programma met 12 of 6 1 op 1 sessie's ontvang jij de korting. 
                   

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het programma?

12 weken en op aanvraag 6 of 8 weken. Dit in overleg met Marion als blijkt dat 12 weken voor jou niet nodig is.

Kan ik in 3 keer betalen?

Ja, dat kan. Je betaald dan 3 termijnen van 337,35

Wat gebeurd er als ik niet tevreden ben?

Niet goed is geld terug. Daar zijn voorwaarden aan verbonden. Je dient alle opdrachten gedaan te hebben en opzeggen kan t/m week 4.

Hoeveel tijd kost het me per week?

1 uur coaching en tijd om je opdrachten te doen. Over het algemeen zijn het opdrachten die je in je dagelijkse handelingen meepakt. Het vraagt bewustzijn en nadenken. Op deze manier leer je nieuwe gewoontes aan.

Trainen we samen?

Nee, je krijgt een trainingsschema om mee aan de slag te gaan. Ik heb hiervoor gekozen omdat coaching verder gaat dan trainen en tijdens het trainen zijn we vooral fysiek bezig. Dat kun je zelf. Indien gewenst kun je extra sessie's inplannen om wel samen te trainen.

Is het voedingsplan met ingewikkelde recepten en ingrediënten?

Je hebt keuze uit diverse recepten. Vrijwel allemaal eenvoudig en snel klaar te maken met 'normale' ingrediënten.

Kan ik ook alleen het voedingsplan gebruiken?

Ja, dat kan. de kosten hiervoor zijn eur 9,95 per maand. Kijk daarvoor onder weekmeals in het menu.