midlife fit coach marion christianen

midlife fit coach marion christianen

Powerwoman, met een zachte rand.

Ik in een paar woorden

veel energie, weerbaar (mentaal en fysiek), gezond, fit, discipline, ambitieus, altijd mogelijkheden zien, dol op alles wat met spiritualiteit en zelfontwikkeling te maken heeft, make-up, dol op glans en glitter, allergisch voor excuses, happy single, trotse moeder van tweeling, powervrouw, klein hartje, soms onzeker.

 

Sporten sinds mijn 18e, daar ligt mijn hart

Ik liep de sportschool binnen toen ik 18 was en ben daar nooit meer weggegaan. Heb er vele uren doorgebracht en nog steeds. Als sporter, als groepsles instructrice, als Personal Trainer en als clubmanager van mijn eigen sportclub. Heb na mijn 46ste 5 succesvolle fitnesswedstrijden gedaan, leeftijd is dus voor mij geen excuus fit te zijn. Naast mijn lange loopbaan in de sportschool heb ik gewerkt bij ABN AMRO, zelfstandig als visagiste, haarstyliste en kleurstyliste. Maar zoals je begrijpt uit bovenstaande ligt mijn hart in de sportschool.


Succes bij het coachen van mannen, vind ik erg leuk

Ik heb vele klanten mogen begeleiden die fitter wilde worden, af wilde vallen of gewoon zorgen dat ze een afspraak hadden om te trainen omdat ze anders niet zouden gaan. Daar waren ook mannen bij en ik merkte dat ik het coachen van mannelijke ondernemers erg leuk vond. Mede door de vaak duidelijk en directe manier van communiceren. Ze gingen zich snel beter voelen, werden sterker en dat had meteen invloed op andere vlakken in hun leven. De energie kwam weer terug en dat vind ik mooi om te zien. 


Van alleen werken aan de buitenkant, nu meer van binnen naar buiten

Ik werkte vooral aan de buitenkant, maar kwam er bij mijn klanten achter dat er iets miste voor de beste resultaten op langere termijn. Het was die binnenkant. Door daar meer aandacht aan te besteden zag ik bij mezelf andere resultaten en bij mijn klanten ook. Jong blijven, fit en gezond zijn begint tussen de oren. Overtuigingen, gewoontes, jezelf tof vinden, gewoon lekker voelen! Dan zijn de looks minder belangrijk, die komen vanzelf met een goede gezondheid. Uitstraling, aantrekkingskracht noemen we dat. 


We hebben 1 lichaam voor ons hele leven

We hebben maar 1 lichaam, die kun je niet even vervangen. Ik zie vaak dat gezondheid voor lief wordt genomen met alle gevolgen van dien. Voor alle leuke dingen in het leven heb je je lichaam nodig en ik vind het belangrijk dat mijn lichaam en geest goed blijven presteren. Daar heb ik zelf invloed op. Zo kan ik maximaal genieten van het leven.


Leeftijd is niet beperkend voor een energiek leven.

Door het maken van keuzes waar ik voor sta, goed te eten, veel te bewegen, een krachtige, flexibele mindset ben ik in staat mezelf veel jonger te voelen dan ik ben en veroudering te vertragen. Wil je meer van me weten, voel je vrij een bericht te sturen, dat kan hieronder. 

 

revieuw-personal-training

Marion is een motivator en inspirator. Ze kijkt niet alleen naar de buitenkant, maar werkt van binnen naar buiten. Door aan mijn mindset te werken heb ik mooie stappen gemaakt in mijn fysieke gesteldheid. Krachtiger, meer zelfvertrouwen.

Sabine
Als je me zou kennen dan zou je weten dat:
  • Ik mezelf voorneem vroeg naar bed te gaan, dat ook doe, maar dan alsnog lang bezig ben of op mijn telefoon dingen op zoek over o.a. werk, in bed...
  • Ik niet stil kan zitten, behalve in de zon
  • Ik hagelslag in de pindakaaspot gooi en daaruit eet met een lepel
  • Thuis alles op een vast plek ligt, anders raak ik het kwijt
  • Ik dol ben op taart en slagroom
  • Ik weinig geduld heb om iets nieuws te leren en dat liefst snel en simpel wil hebben, geen gedoe
  • Ik alles op gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit als een spons opneem