In 12 weken lekker en strakker in je vel

Je wilt zo graag afvallen en dat lijkt steeds moeizamer te gaan. Motivatie om te sporten, groenten te eten, dat wijntje te laten staan is vaak ver te zoeken. Je hebt het tenslotte al zo druk.... Maar wat als je gezonde gewoontes kunt aanleren? Dan is het ineens niet zo lastig meer, want gewoontes kosten minder moeite. Maak gezonde voeding, bewegen en een positieve manier van denken onderdeel van je leven en het wordt makkelijker om duurzaam gewicht te verliezen.

34 jaar ervaring heb ik voor jou in 2 programma's gezet.

Sinds mijn 18e ben ik al bezig met sport, gezond leven, fit zijn. Eerst door groepslessen te geven (ik stam nog uit de beenwarmers en legging tijd), later fitness, Personal Training en een eigen sportclub. Voeding was voor mij een zoektocht. Ik haalde niet het gewenste resultaat doordat ik een aparte relatie met eten had. Heel veel eten, te weinig eten. Mezelf 'dik' vinden en dan weer te dun, van alles van mezelf vinden. Door me steeds meer te verdiepen in voeding begon ik resultaat te zien.


Deze kennis ben ik toe gaan passen bij mijn cliënten en leverde goede resultaten. Als ze mijn advies volgden vielen ze af en hadden meer energie. Zelf worstelde ik vaak met het vele ‘moeten’ van mezelf en mijn omgeving en met de tegenslagen in mijn leven. Dat bracht me op het mooie pad van zelfontwikkeling. Door de juiste mindset is mijn leven steeds meer in flow.


Ik geniet ervan mijn energie en ervaring te kunnen delen met jou en laten zien dat leeftijd niet beperkend is voor een energiek en krachtig leven.

Lichaam en geest in verbinding. Ik ga graag met je aan de slag omdat ik jou ook veel energie en een positieve mindset gun, om makkelijker het leven te leiden zoals jij dat wil. 

krachttraining-vrouwen


In al die jaren dat ik vrouwen begeleidde viel me een patroon op. Een aantal 'problemen' waar veel vrouwen mee rondlopen en wat aan te pakken is als je bereid bent er iets voor te doen. 

Herken je dit:

 1. Alles en iedereen is belangrijker dan jij
 2. Je wilt wel, maar hoe krijg je het in je volle agenda gepland
 3. Het kost moeite om sporten en gezond eten op te pakken, altijd een excuus klaar.
 4. Je begint steeds vol goede moed, maar zakt toch terug naar oude gewoontes
 5. Die paar kilo wil er maar niet af, je bent niet gelukkig met wat je ziet in de spiegel
 6. Je merkt dat je geregeld een kort lontje hebt
 7. Je het gevoel hebt dat er meer in het leven zit
 8. Hormoonhuishouding die van slag is
 9. ’s Avonds uitgeput op de bank ploffen en vinden dat je chips (of chocolade) verdient hebt. Het 'zoek het maar uit' syndroom


Hoe zou het voor je zijn als:

 • Meer energie hebt
 • Een helder hoofd hebt (geen wattenhoofd)
 • Fitter en strakker bent
 • Die paar kilo kwijt, en het beeld in de spiegel waar je blij mee bent
 • Bewust tijd maakt voor jezelf
 • Goede maaltijden kan samenstellen zonder uren in de keuken te staan
 • Energie over zou houden aan het eind van de dag
 • Je makkelijker opstaat 's ochtends
 • Het gevoel hebt de wereld aan te kunnen
Ja, laten we aan de slag gaan!


Marion, ik ben blij dat ik toen de stap heb gezet om een afspraak met je te maken. Het heeft mijn leven echt naar een hoger level getild. En heel goed dat je me die smoesjes om iets niet te hoeven doen hebt afgeleerd. Want welk excuus is er eigenlijk om niet goed voor jezelf te zorgen?

Mireille

Als je het beste wilt aan advies en begeleiding dan is Marion the place to be!

Maaike
Marion heeft me echt geholpen weer tijd te nemen voor mezelf en mijn eigen ontspanning. Ja je leest het goed sporten is ontspanning! Dat hoofd leegmaken en echt even hard werken. Ik heb het inmiddels nodig want als ik het niet doe krijg ik last van mijn lijf
Danielle

Zorg je goed voor je lijf dan maak je stofjes aan die zorgen voor een meer verzadigd gevoel, een betere hormoonhuishouding, meer behoefte aan beweging etc. En vanuit daar maak je betere keuzes. 

Bewegen

-Leer hoe je makkelijk meer beweging kunt toevoegen aan je leven zonder uren in de sportschool door te brengen.

-Kun je alleen thuis sporten? Je kunt in de community lessen volgen wanneer jij dat wil.

-Welk resultaat wil je halen? Kies daar de juiste sport bij.

-Voor en nadelen van diverse sporten

-De vervelende feiten als je veel zit

-Wat als je niet wilt of kunt sporten?

-En nog veel meer

Voeding

-Wat is waar, wat is niet waar? Jouw voeding bepaalt voor een zeer groot deel hoe gezond en fit je bent.

-Hoe ziet gezonde voeding er nu eigenlijk uit?

-Leer hoe je snel en makkelijk goede maaltijden op tafel kunt zetten

-Nooit meer twijfelen over hoe je je maaltijden het beste kunt samenstellen

-Weten welke keuzes je kunt maken in je voeding voor een helder hoofd en een fit lijf

-Voor altijd weten welke keuzes je maakt om af te vallen

-Mijn geheime tips over veel eten en toch afvallen

-Gebruik de app met een persoonlijk samengesteld voedingsplan

-Dit en nog veel meer!

Mindset

-Wordt je bewust van je gedachten

-Leer wat de kracht van je gedachten doen

-Je mindset is de basis van je resultaten

-Leer hoe je je gedachten kunt beïnvloeden en dus je resultaat en je leven

-Heb jij een groei of een statische mindset

-Hoe het oerbrein werkt. Als je dat weet ben je stappen voor op iemand anders

-Steeds terugvallen? Ga aan de slag met de mindset tips, je leven zal veranderen

-Dit en nog veel meer

3 weken kort en krachtig of in 12 weken 5 kilo lichter zonder terugval

Het programma van 3 weken is voorzien van een basis met veel informatie over goede voeding, de juiste beweging en je manier van denken.   In 12 weken kom je stap voor stap dichter bij het resultaat waar je naar toe wilt. Je valt af en je gaat inzien dat hoe jij denkt invloed heeft op je resultaten. Daardoor leer je gewoontes aan die ervoor zorgen dat je je behaalde resultaat vast gaat houden. Iedere week komen er 3 modules vrij met 3 opdrachten. Het zijn opdrachten die niet veel tijd kosten en in een druk leven goed toe te passen zijn.

Inspiratie en leer omgeving

-Toegang tot de leeromgeving waar je al je vragen kunt stellen

-Deel ervaringen met anderen  en motiveer en inspireer elkaar door tips uit te wisselen.

-Upgrade naar een app met een voor jou persoonlijk voedingsplan. Dit scheelt heel veel tijd en nadenken. Gegarandeerd resultaat!

-Home workouts beschikbaar

-Masterclasses over diverse onderwerpen

-Webshop voor supplementen en heerlijke verwen producten


Jij zorgt voor iedereen, het is tijd voor jezelf te gaan zorgen en ik help je daarbij.

Je hebt een drukke dag gehad op het werk. Thuis gekomen moet je nog een gezonde maaltijd voor iedereen op tafel zetten die iedereen lust, want je hebt geen zin in gezeur aan tafel. Maar ja, jij wilt afvallen, maar andere gezinsleden niet, dus verschillende gerechten dan maar? Na het eten nog even opruimen, want er is altijd iets te doen, en je ploft moe op de bank. Voor dat je dat doet kijk je eens in de spiegel en je vraagt je af waar je lijf is van vóór de kinderen. Dat kan lang geleden zijn. Intussen je vest van je afgooiend omdat je het zomaar ineens bloedheet krijgt, een snauw geeft aan je partner en een stuk chocolade pakt omdat het 'toch allemaal niet uitmaakt'. Gezellig....;-)


Hoe fijn zou het zijn als je ook 's avonds nog energie hebt? Dat je in de spiegel kijkt en blij bent met wat je ziet. Dat je snel goede maaltijden op tafel kunt zetten die iedereen lust. Misschien lijkt dit onhaalbaar, maar wat heb je er eerder voor gedaan? Viel je weer terug in oude gewoontes na 1 drukke week? Ga in 12 weken aan de slag met je voeding, beweging en je manier van denken. Dit stap voor stap, makkelijk en simpel, je hebt het tenslotte al druk genoeg. 

Ja, ik wil heel graag meedoen, wat kost het?


Investeer in jezelf, het is het allerbeste wat jezelf mag gunnen.

overgangsklachten

Overgang

Is het nodig dat de overgang zoveel klachten oplevert en dienen we dat te accepteren? In mijn wereld niet. Er is zeker iets aan te doen en het hoeft geen heftige periode te zijn.

Energie

Meer energie gedurende de dag en aan het eind van de dag. Het is haalbaar door aanpassingen te doen waar je zelf niet aan denkt. Of wel aan denkt maar gewoon niet doet om allerlei redenen.

Verbinding

Verbeter de relatie met jezelf en ga blij en energiek door het leven. Zo ben je een lichtpunt voor iedereen in je omgeving. Maak keuzes voor jezelf, je bent het waard! Kracht

Mentale en fysiek kracht. En nee, je hoeft geen 100kg van de grond te tillen, maar 2 zware boodschappen tassen moet lukken. Het verhoogt de kwaliteit van je leven en vertraagt veroudering.

Weerbaarheid

Door goed voor je jezelf te zorgen, uitdagingen aan te gaan en bewust te worden van je gedachtes kun je beter de uitdagingen in het leven aan. Zeker in deze rare tijden.  Wees een steun voor jezelf en anderen.

Voeding

Jouw voeding is de basis van je totale gezondheid. Je fysieke gesteldheid, maar ook je mentale gesteldheid. Je darmen zijn je 2e hersenen.  Wat is gezonde voeding, wat doet het, zijn supplementen nodig?

3 modules

Iedere week komen er 3 modules vrij zodat je stap voor stap gezonde gewoontes in je leven toe kan voegen. De opdrachten zijn makkelijk in te passen, ze vragen wel wat aandacht. Zoals alles wat je wilt veranderen


Eenvoud

Ik hou van eenvoud, geen moeilijk gedoe. Gewoon doen wat er moet gebeuren, als het kan makkelijk en snel. De dingen in het leven die leuk zijn mogen tijd kosten. Voor mij is dat o.a. bewegen, en voor jou?

Investeer in jezelf, het is het allerbeste wat jezelf mag gunnen.

Energie en kracht

Energiek, fysieke én mentale kracht, gedurende de dag en 's avonds nog energie over. Het is haalbaar door aanpassingen te doen waar je zelf niet aan denkt. Of wel aan denkt maar gewoon niet doet door allerlei redenen. Bij kracht bedoel ik niet 100kg tillen, maar 2 boodschappentassen moet lukken. Het verhoogt de kwaliteit van je leven en vertraagt veroudering.

Verbinding

Verbeter de relatie met jezelf en ga blij en energiek door het leven. Zo ben je een lichtpunt voor iedereen in je omgeving. Maak keuzes voor jezelf, je bent het waard want je bent een mooie vrouw!  


overgangsklachten

Overgang

Is het nodig dat de overgang zoveel klachten oplevert en dienen we dat te accepteren? In mijn wereld niet. Er is zeker iets aan te doen en het hoeft geen heftige periode te zijn. Klachten kunnen verminderen als je bereid bent aanpassingen te doen in je leefstijl, maar ook je mindset. 

Weerbaarheid

Door goed voor je jezelf te zorgen, uitdagingen aan te gaan en bewust te worden van je gedachtes kun je beter de uitdagingen in het leven aan. Zeker in deze rare tijden. Wees een steun voor jezelf en anderen.

Voeding

Jouw voeding is de basis van je totale gezondheid. Je fysieke gesteldheid, maar ook je mentale gesteldheid. Je darmen zijn je 2e hersenen. Wat is gezonde voeding, wat doet het, zijn supplementen nodig?    

Eenvoud

Ik hou van eenvoud, geen moeilijk of ingewikkeld gedoe. Gewoon doen wat er moet gebeuren, als het kan makkelijk en snel. De dingen in het leven die leuk zijn mogen tijd kosten. Dat is voor mij o.a. bewegen, en voor jou?

'Als er sprake is van een verbinding tussen mensen, in welke vorm dan ook,                  gebeuren er dingen die anders niet zouden gebeuren'.                            -Jim Coleman- 

Marion is een zeer gedreven persoon met veel kennis over trainen, voeding en mindset.

Ze is geïnteresseerd in jou als persoon en weet het beste uit jezelf te halen, wat je doel ook is.

Anke

Marion heeft een brede kennis over bewegen, voeding en mindset. Door met haar te trainen zijn de problemen die ik bijvoorbeeld ervaarde met mijn schildklier enorm afgenomen. We kwamen om fit en gezond ouder te worden.

Nancy

Trainen met Marion is fantastisch. Ze geeft me het vertrouwen dat ik het kan. Door de variatie en verleggen van grenzen zijn de trainingen leuk en uitdagend waardoor ik resultaat haal. 

Jiska

In 21 dagen lekker in je vel


97,-
3 weken

* Voeding, basis

* Bewegen, basis

* Mindset, basis

* 3 modules per week

* Opdrachten voor resultaat

* 4 weken gratis toegang tot de community

* Live Q&A

*Expert masterclasses


Kracht & Verbinding in 90 dagen

397,-
12 weken
* Voeding

* Bewegen

* Mindset

* 16 weken gratis toegang tot de  community

* Live Q&A

* Expert masterclasses

* Lessen voor thuis

* Updates


Womens Health Community by Marion

12,50

Per maand
* Live Q&A

* Ervaringen uitwisselen

* Lessen voor thuis

*Expert masterclasses

* Updates

* Nieuws op het gebied van welzijn

* Webshop

* App voor je voeding