Ouder worden, we ontkomen er niet aan

We worden allemaal ouder. en gaan allemaal door de midlife periode heen. En dat kan best een midlife crisis worden. Je beseft dat je aan de 2e helft van je leven begint. Wat zou je nog willen doen, hoe lang leef je nog, ben je wel blij met de invulling van je leven tot op dit moment? Zo maar een paar vragen die op kunnen komen.


Gaat jouw kleding steeds strakker zitten? Ben je met regelmaat wat futloos? Ga je een keer sporten, dan kan het zijn dat alles wat vroeger zo licht aanvoelde een stuk zwaarder is. Je bent minder fit en sterk. En dit werkt dan niet zo motiverend om te gaan sporten. 


Je wilt er wel iets aan doen, maar waar begin je? Misschien heb je al eerdere pogingen gedaan met weinig resultaat. Toen je jonger was ging je extra sporten en dan kwam het wel goed, maar dit werkt niet meer zo gemakkelijk. 


Wat feiten over midlife

Spiermassa verdwijnt, vetmassa neemt toe. Je kleding zit niet meer zo lekker. 
Lager libido, minder actie tussen de lakens dus.
Minder fit, waardoor je echt vermoeid kan zijn.
Kans op depressie, geen zin om iets nieuws neer te zetten in je werk.
Twijfels over je partner. Vind je hem/haar nog wel aantrekkelijk?
lekker-in-je-vel

Voor altijd jong

Ik wil graag voor altijd jong blijven. Jij ook? Door mijn leefstijl ga ik zeer soepel de midlife door op wat kleine dingen na. Ik ben zeer geïnteresseerd in alles wat ervoor kan zorgen dat veroudering uitgesteld word. En vind het zeer fascinerend waarom de een heel snel oud is en de ander niet. Waarom heeft die ene man van tegen de 50 een paar medicijnen per dag en de ander op zijn 60 ste nog niet. Waarom rent die vrouw van 60 met gemak 10 km en komt de ander al moet moeite van een stoel omhoog? 
Wat kan ik doen?

Voel je fitter, spring soepel je bed uit en heb zin in de dag

Door mijn jarenlange ervaring als Personal Trainer heb ik kunnen ervaren wat dè ingrediënten zijn om voor altijd jong te blijven en zonder crisis je midlife door te komen. Dat zit hem overigens niet altijd in een strakke buik....

De beste en meest opvallende tips en mijn eigen geheimen (niet alles...) heb ik voor jou verzameld in dit E-boek. Voel je fitter, kom weer soepel te bed uit, heb weer zin in een spannend avondje met je partner. Kom in actie en voorkom dat je straks te laat bent. Zoiets als het rode lampje op het dashboard van je snelle bolide. Dat wil je voorkomen. Het vertragen van veroudering is voor de langere termijn. En niet zo moeilijk als dat jij denkt.

midlide crisis eboek marion christianen

Wat kan er gebeuren als je geen aandacht besteed aan je fitheid?

 1. Minder sterk door afname spiermassa
 2. Je gaat trager denken
 3. Je buik neemt in omvang toe
 4. Hoger risico op hart-en vaatziekten
 5. Libido neemt af
 6. Hogere kans op depressie
 7. Lusteloosheid

Wat gebeurt er als je nu in actie komt?

 • Kracht komt terug
 • Je wordt weer scherp van geest 
 • Je buik wordt strak
 • Je gezondheid gaat vooruit
 • Meer actie tussen de lakens
 • Je bent opgewekt en energiek

Download nu mijn 7 beste tips om voor altijd jong te blijven

Wat is er voor nodig om soepel uit bed te komen, met energie de dag door, scherp van geest en een strakke buik? Ben je gezond en fit vanaf je 40ste dan ben je een buitenbeentje. Wees ook een buitenbeentje, ik kan je verzekeren, dat is erg tof en dat gun ik jou ook! 
midlide crisis eboek marion christianen