Ouder worden, we ontkomen er niet aan

We ontkomen er niet aan: we worden allemaal ouder en stappen in de fase van het leven die vaak wordt geassocieerd met de gevreesde 'midlife crisis'. Het moment waarop je je realiseert dat de tweede helft van je leven is begonnen. Dit roept vragen op. Wat wil je nog bereiken? Hoeveel tijd heb je nog? Ben je tevreden met de koers die je tot nu toe hebt gevaren? Dit zijn slechts enkele van de vragen die door je hoofd kunnen spoken.


Misschien merk je dat je kleding steeds strakker begint te zitten. Misschien voel je je regelmatig futloos en lijkt sporten ineens een stuk zwaarder dan vroeger. Je bent minder fit en minder sterk, en dat kan demotiverend zijn als het gaat om bewegen en sporten.


Je hebt de wilskracht om hier iets aan te doen, maar waar begin je? Misschien heb je in het verleden al pogingen ondernomen met weinig resultaat. Vroeger was het misschien simpel: je sportte wat extra en het kwam vanzelf goed. Maar nu gaat dat niet meer zo soepel.


Wat feiten over midlife

Spiermassa verdwijnt, vetmassa neemt toe. Je kleding zit niet meer zo lekker. 
Lager libido, minder actie tussen de lakens dus.
Minder fit, waardoor je echt vermoeid kan zijn.
Kans op depressie, geen zin om iets nieuws neer te zetten in je werk.
Twijfels over je partner. Vind je hem/haar nog wel aantrekkelijk?
lekker-in-je-vel

Voor altijd jong

Ik ben Marion Christianen, een 54 jarige Personal Trainer en Coach. Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring in de fitness branche en heb met succes talloze klanten geholpen hun doelen te bereiken. Op mijn 46ste deed ik mijn eerste Fitnesswedstrijd, er volgenden er nog 4 in de jaren daarna.  Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, ongeacht leeftijd, fit en gezond kan zijn. Daarom help ik mannen van boven 45 hun leven te transformeren. Omdat ik weet dat het juiste doen erg lastig kan zijn en het lichaam anders reageert dan 10 jaar daarvoor. 


Ik ben energiek, enthousiast en direct en houdt ervan mensen te helpen zodat ze zich beter gaan voelen in hun vel. Ik werk graag met mannen omdat de duidelijke manier van communiceren past bij mij. Ik geloof sterk in een holistische benadering van fitness. Het gaat namelijk niet alleen om het fysieke lichaam, maar ook om de mentale en emotionele gezondheid. 


Mannen helpen een gezonde levensstijl te creëren die voor hen werkt, zowel fysiek als mentaal. Daardoor halen ze meer uit het leven en ik wordt daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Ik help ze om:

 • Fit en gezond te worden 
 • Hun energieniveau te verhogen
 • Hun zelfvertrouwen te vergroten
 • Hun mentale gezondheid te verbeteren. 
Wat kan ik doen?

Voel je fitter, spring soepel je bed uit en heb zin in de dag

Door mijn jarenlange ervaring als Personal Trainer heb ik kunnen ervaren wat dè ingrediënten zijn om voor altijd jong te blijven en zonder crisis je midlife door te komen. Dat zit hem overigens niet altijd in een strakke buik....

Wil jij ook fit, gezond en energiek worden én blijven? 


Dan heb ik voor jou de beste en meest opvallende tips en mijn eigen geheimen verzameld in dit E-boek. Voel je fitter, kom weer soepel je bed uit, heb weer zin in een spannend avondje met je partner. Kom in actie en voorkom dat je straks te laat bent. Zoiets als het rode lampje op het dashboard van je auto. Dat wil je voorkomen. Het vertragen van veroudering is voor de langere termijn. En dat kan heel eenvoudig.


Wil je weten hoe? Download dan mijn e-boek en ik zou het leuk vinden als je mij laat weten of je er iets aan gehad hebt. 

midlide crisis eboek marion christianen

Wat kan er gebeuren als je geen aandacht besteed aan je fitheid?

 1. Minder sterk door afname spiermassa
 2. Je gaat trager denken
 3. Je buik neemt in omvang toe
 4. Hoger risico op hart-en vaatziekten
 5. Libido neemt af
 6. Hogere kans op depressie
 7. Lusteloosheid

Wat gebeurt er als je nu in actie komt?

 • Kracht komt terug
 • Je wordt weer scherp van geest 
 • Je buik wordt strak
 • Je gezondheid gaat vooruit
 • Meer actie tussen de lakens
 • Je bent opgewekt en energiek

Download nu mijn 7 beste tips om voor altijd jong te blijven

Wat is er voor nodig om soepel uit bed te komen, met energie de dag door, scherp van geest en een strakke buik? Ben je gezond en fit vanaf je 45ste dan ben je een buitenbeentje. Wees ook een buitenbeentje, ik kan je verzekeren, dat is erg tof en dat gun ik jou ook! 
midlide crisis eboek marion christianen