Van aerobic met beenwarmers naar nu, een overzicht van mijn leven
01 februari 2022 

Van aerobic met beenwarmers naar nu, een overzicht van mijn leven

Wie ben ik?

Superleuk dat je hier komt kijken en dat je meer van me wilt weten. In deze blog neem ik je graag mee in mijn leven en hoe ik gekomen ben, waar ik nu sta en doe wat ik doe.

Aerobic met beenwarmers voelde als een veilige haven, weg van huis.

Sporten, gezond eten en zelfontwikkeling is voor mij de basis. Mijn leven is zodanig ingericht met gewoontes en bewuste keuzes dat alle 3 pijlers geen moeite kosten.

Ik begon met sporten toen ik 18 was, aerobic. Debbie Jenner, beenwarmers, glanzende broekjes met een string eroverheen. Dat zegt iets over mijn leeftijd…..

Het vele sporten bleek een geweldige afleiding voor mijn minder leuke jeugd. Mijn vader dronk heel veel en thuis was het niet veilig. Altijd ruzie. Het gebeurde niet vaak dat het rustig was en harmonieus, heb al vroeg geleerd mezelf te beschermen. Een pantser op te bouwen, alles goed te regelen voor mezelf.

Vanaf mijn 24e ging ik lesgeven, alles is voorbij gekomen:  BBB, high en low impact aerobic, callanetics en steps. Later kwam daar spinning, bodypump, CX workx,Bodybalance en werken in de fitness bij.

 

Van ABNAMRO naar visagist naar Personal Trainer

Dit deed ik naast mijn fulltime en later parttimebaan, een tweeling en een man. We verhuisden van Breda naar Goirle.

Na 16 jaar ABNAMRO ben ik als visagist, haarstylist, kleuradviseur aan de slag gegaan. Heb make-up gedaan voor modeshows (oa fashionweek Amsterdam), fotografie, bruiden, TV (omroep brabant). Ik ging scheiden, had direct een heftige relatie van 4 jaar en ben daarna een opleiding gaan doen voor Personal Trainer. Ik was altijd blijven lesgeven, daar lag mijn hart. Ik combineerde het lesgeven, Personal Training, visagie bij Omroep Brabant, bruidsmake-up en kinderen opvoeden in mijn eentje.

 

Fitnesswedstrijden, wat een heerlijk spel met je lichaam

Intussen kwam het doen van fitness wedstrijden op mijn pad. Toen ik begin 20 was vond ik dat al geweldig. In 2018 mijn eerste wedstrijd gedaan en er volgde er nog 4 inclusief het Nederlands Kampioenschap. Wat een geweldig spel van mindset, gewoontes aanpassen, doorgaan terwijl het bijna niet gaat, je lijf zien veranderen. Ik weet wat het is om heel streng te diëten en af te moeten vallen. Dit maakte mij als Personal Trainer nóg meer gemotiveerd om vrouwen (en toen ook mannen) te helpen met afvallen en spiermassa op te bouwen, omdat ik ervaren heb hoe het is om je lichaam te veranderen. 

 

Mijn 3 jaar waarin het meeste heb geleerd als ondernemer

Cardo Premium Sports Club kwam op mijn pad en in oktober 2018 opende mijn club samen met 2 andere aandeelhouders. Na 3 zeer pittige jaren met 2 corona lockdowns eindigde mijn tijd als clubmanager op een zeer vervelende manier, ik verloor alles waar ik met hart en ziel aan had gewerkt. Het waren mijn meest leerzame jaren en door te blijven geloven in een energie die me draagt en het beste met me voor heeft ben ik steeds positief doorgegaan, ook tijdens de lockdowns. Het was altijd erg knus en gezellig terwijl er hard werd gewerkt. Want resultaat haal je niet met alleen kletsen. Tijdens die 3 jaren ben ik met zelfontwikkeling aan de slag gegaan met hulp van een geweldige coach. Ik voelde dat er meer in zat dan eruit kwam. Mijn bewustzijn en intuïtie zijn vergroot, ik ben vele malen stressbestendiger geworden, ik kreeg zicht en grip op de beperkingen die ik mezelf oplegde.

 

Wat zelfontwikkeling kan doen

Zelfontwikkeling is naast sporten een rode draad. Ik word steeds bewuster, rustiger, meer contact met mijn lichaam en geest. Mijn leven is ingericht op sport en zelfontwikkeling door de keuzes die ik maak. Daardoor heb ik erg veel energie en krijg ik veel gedaan.

 

Waarom doe ik wat ik nu doe

Doordat ik ervaren heb en gezien heb wat mindset kan doen met het resultaat wilde ik dat heel graag in een programma verwerken om zo veel meer vrouwen te kunnen helpen. Toen ik als Personal Trainer werkte kon ik maar 1 iemand tegelijk helpen en in dat uur moest ook getraind worden. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te motiveren en te inspireren met een holistisch non-onzin aanpak om goed voor zichzelf te zorgen. Dat levert namelijk veel energie op. Ik gun jou dat ook. Mijn motto is dat leeftijd niet beperkend is voor een energiek leven. Door het in je hoofd voor elkaar te hebben, je beperkende overtuigingen te herkennen, de manier waarop je denkt en praat, gezond eet en veel beweegt kun je een prachtig energiek leven hebben in een lichaam waarin je je fantastisch voelt.

Wil je op de hoogte blijven, volg me op instagram, facebook of download het E-boek met 10 tips om van je vetlaagje af te komen. En dat kan best verassend zijn. Hier vind je het E-boek

Over de schrijver
Reactie plaatsen